Informasjon om litteratursøk

Nasjonalt bibliotekansvar for psykoanaytisk litteratur

Hvis du er på leting etter bøker med psykoanalytiske temaer, kan du kontakte Psykoanalytisk institutt  som har nasjonalt bibliotekansvar for psykoanalytisk litteratur.

Instituttets bibliotek

Institutt for Psykoterapi har egen boksamling til utlån for medlemmer og kandidater. Instituttet har også en stor samling artikler som er brukt på seminarene gjennom årene. Medlemmer og kandidater kan kontakte oss for å få tilsendt ønskede artikler vi har i vårt arkiv.

PEP-Web

Institutt for Psykoterapi har gruppeabonnement på PEP-Web og medlemmer og kandidater har tilgang til denne omfattende databasen, som omfatter fulltekst av 96 psykoanalytiske bøker og 49  psykoanalytiske tidsskrifter, samt Standard Edition of the Complete Psychological Works of Sigmund Freud, 24 bind og i tillegg German Freud Standard Edition Gesammelte Werke på 18 bind. Du må logge deg inn med ditt PEP-Web brukernavn og passord for å se fulltekst av artikler.

Du kan søke i PEP-Web direkte fra hjemmesiden ved å benytte skjema i høyre felt.

Helsebiblioteket

Du kan nå holde deg faglig oppdatert gjennom Helsebiblioteket. Som helsepersonell har du gratis tilgang til mer enn 1000 tidsskrifter i fulltekst gjennom biblioteket. Helsebiblioteket har egen seksjon for psykisk helse, der du bl.a har tilgang til mer enn 500 tidsskrifter, i tillegg til en rekke skåringsverktøy og sentrale database.

Helsebiblioteket, emne psykisk helseKlikk her
Helsebiblioteket, emne psykoterapi Klikk her.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.