Dynamic Interpersonal Therapy (DIT)

5 dagers kurs i korttidsterapi – Dynamic Interpersonal Therapy

Dato: 05.09.2022 til 09.09.2022 kl.10.00-17.00 hver dag.
Kursholder: Deborah Abrahams

Dynamic Interpersonal Therapy (DIT) er en korttids psykodynamisk terapi bygd på objektrelasjonsteori, tilknyttingsteori og mentaliseringsteori kombinert med Sullivans interpersonlige psykoanalyse. Metoden er utviklet av Alessandra Lemma, Peter Fonagy og Mary Hepworth (tidligere Target) in 2010.

Mer informasjon og deltakeravgift blir publisert her så snart det er tilgjengelig.

Deborah Abrahams er psykoanalytisk psykoterapeut med 25 års klinisk erfaring, 15 av de i det offentlige helsevesen i England. Hun er programansvarlig for DIT på Anna Freud Center, så vel som behandler, veileder og seminarholder og har undervist i Europa, i Australia og Kina.

Seminaret søkes godkjent som fritt spesialkurs av psykologforeningen og som spesialistkurs i psykiatri av legeforeningen.

Kurset er åpent for leger og psykologer som har fullført hele utdanningen ved Institutt For Psykoterapi, Norsk Psykoanalytisk Institutt, Institutt for gruppeanalyse og gruppepsykoterapi og Norsk Karakteranalytisk Institutt.

Søknadsfrist: 22. august 2022. Send e-post til sekr@instpsyk.no eller bruk skjemaet under for påmelding.

For nærmere informasjon: telefon 22 58 17 70 eller e-post sekr@instpsyk.no eller und-leder@instpsyk.no


Påmeldingskjema:

    Jeg har fullført utdanningen ved: (obligatorisk)

    Jeg godtar at Institutt for Psykoterapi bruker min kontakt informasjon til å ta kontakt med meg for videre oppfølging om dette seminaret.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.