Katrazyna Jachimowicz: Den første psykoanalytikeren

Institutt for Psykoterapi inviterer til fagmøte den 7. februar 2024 kl. 19-21 i instituttets lokaler i Gjerdrums vei 19.

Katarzyna Jachimowicz er lege, spesialist i allmennmedisin og psykiatri. Hun jobber som overlege i allmenpsykiatrisk poliklinikk i Kongsberg, i Vestre Viken Sykehus. Opprinnelig fra Polen, utdannet i Medisinsk Universitet i Białystok. Hun er kandidat ved Institutt for Psykoterapi, tok innføringsseminar 2018-2020 og videregående seminar 2021-2023. „Den første psykoanalytikeren” er hennes oppgave på videregående seminar. I oppgaven skriver hun om en pasient i lys av psykoanalytiske teorier. Samtidig prøver hun å løfte blikket og utvide perseptivet til kulturelle og åndelige dimensjoner, hvor det blir plass til blant annet maleri av Rembrandt og bibelske tekster. Alt er inspirert av hennes kursleder ved innføringsseminar, Kjartan Thu.

Møtet er kun åpent for for medlemmer ved Intstitutt for Psykoterapi, psykoanalytisk institutt, karakteranalytisk institutt og gruppeanalytisk institutt. Møtet er gratis for disse.

Digital deltakelse er ikke mulig.

Påmelding til: sekr@instpsyk.no

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.