Jon Morgan Stokkeland: Å ta inn landskapet først – om noen aspekter ved terapeutisk holdning.

Videooverført fagmøte med Jon Morgan Stokkeland onsdag 26. oktober 2022 kl 19-21.

Vi inviterer til et møte om temaet terapeutisk holdning. Etter et innledende foredrag legges det opp til felles samtale der vi håper på aktiv deltagelse.

Terapeutisk holdning er et vidt tema. Foredragsholderen vil se på noen sider ved terapeutisk holdning han finner særlig krevende og viktige. Det tas utgangspunkt i en del klassiske artikler av Freud og Klein, spesielt steder i disse tekstene som fremdeles oppleves som utfordrende. Etter foredraget inviteres det til felles samtale.

Foredragsholder Jon Morgan Stokkeland er lærer ved instituttet og overlege ved Forsknings- og undervisningsenheten ved Klinikk for Psykisk Helse, Stavanger Universitetssykehus. Han har de siste årene publisert flere tekster om litteratur og psykoanalyse. Stokkeland er dr.philos. med avhandlingen Å gi og å ta imot: Donald Meltzers psykoanalytiske tenkning i tradisjonen fra Melanie Klein og Wilfred Bion. Han har også nylig vært med på å oversette Donald Meltzers sentrale verk The apprehension of beauty til norsk.

Påmelding er påkrevd, til sekr@instpsyk.no.

Gratis for medlemmer og kandidater ved Institutt for Psykoterapi.
Pris for andre: 180 kroner. Studenter: 90 kroner. Deltakere bes om å betale i forkant på vipps nr 542873.

Vel møtt til videosamtale!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.