Informasjon om ny Web-side

Vår nye hjemmeside er basert på WordPress, som er et moderne publiseringsverktøy for web. Dette vil gjøre det enklere å administrere innholdet på hjemmesiden, og det gir oss også nye muligheter for at medlemmer og kandidater ved Instituttet kan delta i publisering av innhold. Web-siden har fått et design som tilpasser seg visning på ulike skjermstørrelser. Du kan nå lese den like bra på mobil og nettbrett, som på PC!

Innholdet på Web-siden er delt mellom vanlige sider og innlegg (blogg). Innlegg grupperes i kategorier.  NB! Innlegg og kommentarer i kategorien «Forening og faglig debatt» kan kun leses av medlemmer og kandidater som er logget inn. Innlegg og kommentarer i øvrige kategorier kan leses av alle.

Hovedmenyen finner du nå øverst. I høyre sidefelt er det i tillegg en undermeny for sidene i de enkelte seksjoner, og menyer for de siste innlegg og alle kategorier.  Forum på den gamle hjemmesiden vil fra nå av kun benyttes som møteplass for spesielle grupper, for eksempel seminarledere, seminargrupper eller litteraturgrupper.

Tidligere brukernavn og passord kan ikke benyttes ved innlogging.  Alle må derfor registrere seg på nytt for å kunne logge seg inn. Nederst på hver side finner du skjema for innlogging, og lenker til registrering og glemt passord. Når du har logget deg inn, vil du se en lenke til «Min side» i feltet for innlogging nederst på hver side. Der kan du redigere din egen profil, legge inn personlige opplysninger og endre passord.  De som er tildelt spesielle roller, f.eks. bidragsytere eller redaktører, får i tillegg tilgang til en utvidet meny for administrasjon av innlegg og sider. Web-redaksjonen ønsker å gjøre avtale med medlemmer og kandidater om å være bidragsytere på hjemmesiden. Det vil si at du kan tenke deg å skrive innlegg en gang i mellom om temaer du er opptatt av innen faget vårt. Alt gjøres nå fra nettleseren og er veldig enkelt.  Ta kontakt dersom du kan tenke deg å være bidragsyter!

Vi tar gjerne imot kommentarer eller forslag til forbedringer av hjemmesiden! Bruk kommentarfeltet nedenfor eller send oss en e-post.

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.