5-dagers utdanning i korttidsterapi – Dynamic Interpersonal Therapy

05sep(sep 5)09:0009(sep 9)16:005-dagers utdanning i korttidsterapi – Dynamic Interpersonal Therapy5-dagers utdanning i korttidsterapi – Dynamic Interpersonal Therapy (DIT)09:00 - 16:00 (9)

Detaljer

Institutt for Psykoterapi inviterer til 5-dagers utdanning i korttidsterapi – Dynamic Interpersonal Therapy (grunnmodul) fra 5. september til 9. september 2022 ved Institutt for Psykoterapi.

I 2023 vil vi arrangere 5-dagers videreutdanning i DIT. Ved gjennomføring av begge modulene gir dette mulighet til å bli veileder og lærer i metoden.

Lærer er Deborah Abrahams fra Anna Freud Center i London.

Dynamic Interpersonal Therapy (DIT) er en korttids psykodynamisk terapi bygd på objektrelasjonsteori, tilknyttingsteori og mentaliseringsteori kombinert med Sullivans interpersonlige psykoanalyse. Metoden er utviklet av Alessandra Lemma, Peter Fonagy og Mary Hepworth (tidligere Target) in 2010.

Tid: Mandag 5.- fredag 9.september 2022, daglig kl.10.00-17.00

Sted: Instituttets lokaler i Gjerdrums vei 19 i Nydalen

Pris: 20 000,- for 5 dagers utdanning

Inkludert i deltageravgiften er kursopplæringen, lunsj og handouts.

Deborah Abrahams er psykoanalytisk psykoterapeut med 25 års klinisk erfaring, 15 av de i det offentlige helsevesen i England. Hun er programansvarlig for DIT på Anna Freud Center, så vel som behandler, veileder og seminarholder og har undervist i Europa, i Australia og Kina.

Utdanningen godkjennes som 35 timer vedlikeholdskurs for psykologspesialister.

Seminaret søkes godkjent som spesialistkurs i psykiatri av Den norske legeforeningen.

Kurset er åpent for leger og psykologer som har fullført hele utdanningen ved Institutt For Psykoterapi, Norsk Psykoanalytisk Institutt, Institutt for gruppeanalyse og gruppepsykoterapi og Norsk Karakteranalytisk Institutt.

Obligatorisk påmelding innen 29.august 2022 til sekr@instpsyk.no eller via skjemaet: https://instpsyk.no/utdanning/dit

Vis mer

Tid

5 (Mandag) 09:00 - 9 (Fredag) 16:00

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.