Deborah Abrahams

En dags introduksjonskurs i korttidsterapi – Dynamic Interpersonal Therapy

Dynamic Interpersonal Therapy (DIT) er en korttids psykodynamisk terapi bygd på objektrelasjonsteori, tilknyttingsteori og mentaliseringsteori kombinert med Sullivans interpersonlige psykoanalyse. Metoden er utviklet av Alessandra Lemma, Peter Fonagy og Mary Hepworth (tidligere Target) in 2010.

Dette kurset vil forklare de viktigste funksjonene i DIT, type pasienter og terapiområder den er egnet for både i offentlig og privat sektor. Dokumentasjonsgrunnlaget for DIT vil bli gjennomgått. Det vil bli gitt kliniske eksempler der modellen vil bli demonstrert og spesifikt hvordan man kan formulere pasientens vansker i denne tilnærmingen. Det vil også være en introduksjon til mentaliseringsteknikker, en av de terapeutiske intervensjonene en bruker i DIT.

Deborah Abrahams er psykoanalytisk psykoterapeut med 25 års klinisk erfaring, 15 av de i det offentlige helsevesen i England. Hun er programansvarlig for DIT på Anna Freud Center, så vel som behandler, veileder og seminarholder og har undervist i Europa, i Australia og Kina.

Seminaret søkes godkjent som fritt spesialkurs av psykologforeningen og legeforeningen.

Dato: lørdag 13.06.2020 via videokonferansesystemet vårt Meet

Deltakeravgift er kr 3 000,-.

Søknadsfrist: snarest (Send e-post til sekr@instpsyk.no eller bruk skjemaet på instpsyk.no/utdanning/dit/)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.