Cecilie Voss: Et forsøk på å forstå pasientens overføringer i et her og nå perspektiv ut fra terapeutens indre arbeid med motoverføringer.

Instituttet inviterer til fagmøte den 12.10.22 kl. 19-21 i instituttets lokaler i Gjerdrumsveien 19, 5. etasje, 0484 Oslo.

Cecilie Voss er utdannet psykolog, spesialist i psykoterapi og klinisk arbeid med barn og unge. Hun er medlem av Institutt for Psykoterapi og Ibup og nylig opptatt som kandidat ved psykoanalytisk institutt. Hun har jobbet flere år med barneterapi og sped- og småbarn. I dag jobber hun med ungdom ved Nic Waals institutt. Seminaret er åpent for medlemmer og kandidater ved de psykoterapeutiske instituttene, og andre interesserte terapeuter og studenter med klinisk praksis i psykisk helsevern, underlagt taushetsplikt.

Fremlegget handler om en intensiv psykoterapi med en traumatisert ungdom. Voss forsøker å anvende Betty Josephs «her og nå» perspektiv på overføring og motoverføring for å forstå noe om hva som foregår i relasjonen mellom pasient og terapeut.

Påmelding til: sekr@instpsyk.no

Gratis for medlemmer og kandidater ved Institutt for Psykoterapi.
Pris for andre: 200 kroner. Studenter: 100 kroner. Deltakere bes om å betale i forkant på vipps nr 542873.

Vel møtt!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.