Skriveseminar med psykolog Kim Larsen høst 2016, vår 2017

Instituttet inviterer til skriveseminar med psykolog Kim Larsen høst 2016 og vår 2017.

Kurset går over 4 helger fordelt på to semestre. Følgende tidspunkter er satt opp, med forbehold om endringer: NB! Gang nr 2 er endret.

Gang 1: 2. og 3. september (Sted 2. september Radisson Blu Hotell. 3. september Institutt for psykoterapi).
Gang 2: 7. og 8. oktober.

Fredager 14-18. Lørdager 11-15.

Seminarhelger våren 2017 avtales med deltakerene.

Kurset er ment for medlemmer og kandidater på videregående seminar. Målet er å stimulere våre medlemmer til skriving. Det er en fordel om de som skal delta har påbegynt sitt skrivearbeid.

Kim Larsen er spesialrådgiver for selvmordsforebyggende tiltak, sykehuset Østfold. Han har i mange år interessert seg for psykoanalysens historie, og i 2005 ble han tildelt Bjørn Christiansens minnepris for artiklene om Breuers pasient Anna O. i Tidsskrift for Norsk Psykologforening nr. 11 og 12, 2004. Kim Larsen er spesialist i arbeids- og organisasjonspsykologi, og i samfunnspsykologi. Han har holdt en rekke skrivekurs for medlemmer av Norsk Psykologforening.

Kim Larsen innleder med en presentasjon av utfordringer som vanligvis oppstår i skrivearbeidet; momenter som angår selve skrivingen og i tillegg også emosjonelle faktorer. Deretter lar han hver kandidat fortelle om sitt prosjekt. Deretter kan de som har kommet lengst levere inn sitt arbeide. Han foretar en detaljert retting av det, og lager transparenter av arbeidet med rettelser og gjennomgår det side for side med blikk for å påpeke det generelle ved de momenter som blir trukket frem.

 

Påmelding til sekr@ny.instpsyk.no

Obs. begrenset antall deltakere. Først til mølla- prinsippet gjelder.

Pris: 8.000,-

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.